ReSound Key -tuki
Koko ReSound Key -valikoima
Seuraavat videot auttavat hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti, kuten nauttimaan upeasta äänestä ja pitämään yhteyttä ympäröivään maailmaan joka päivä.Tutustu

myös hoito-, kunnossapito- ja käyttövinkkeihin, joiden avulla ReSound Key™ pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa vuosikausia.
Ladattavat materiaalit

Aloita matka kohti parempaa kuulemista ottamalla ensimmäien askel. Eri aiheita käsittelevien pikaoppaidemme avulla voit tutustua upeisiin malleihimme, tekniikkaamme ja ominaisuuksiimme.

Tiedostot avautuvat automaattisesti uuteen ikkunaan, kun niitä napsautetaan.

Käyttöohje - Kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeet

Käyttöohje - Ladattavat kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeet

Käyttöohje - korvantauskojeet

Käyttöohje - tehokkaat korvantauskojeet

Käyttöohje - korvakäytäväkojeet

Käyttöohje - pöytälaturi

Opetusvideot
Katso, kuinka voit nauttia täysipainoisesti ReSound Key -kuulokojeistasi ja niiden upeista ominaisuuksista.
Korvantauskojeet

Paristojen asettaminen korvantauskojeisiin

Sivuilmaisimien asettaminen korvantauskojeisiin

Ohutääniletkun sisältävien korvantauskojeiden kytkeminen päälle/pois päältä ja asettaminen paikoilleen/irrottaminen.

Korvakappaleen sisältävien korvantauskojeiden kytkeminen päälle/pois päältä ja asettaminen paikoilleen/irrottaminen.

Korvantauskojeiden ohjelmien vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen

Korvakappaleella varustettujen korvantauskojeiden puhdistaminen.

Ohutääniletkulla varustettujen korvantauskojeiden puhdistaminen.

RIE-kuulokojeet

Paristojen asettaminen kuuloke korvassa (RIE) -kojeisiin

Kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeiden tippien asettaminen ja poistaminen

Vahasuojan asettaminen kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeisiin ja poistaminen niistä

Kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen

Kuuloke korvassa -kuulokojeiden asettaminen paikalleen ja poistaminen

Kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeiden puhdistaminen

Kuuloke korvassa (RIE) -kuulokojeiden kuulokkeen asettaminen ja poistaminen

Sivuilmaisimien asettaminen kuuloke korvassa (RIE) -kojeisiin

Kuulokojeiden asettaminen pöytälaturiin.

Yksilölliset kuulokojeet

Paristojen asettaminen korvakäytäväkojeisiin

Korvakäytäväkojeiden puhdistaminen

Vahasuojan asettaminen korvakäytäväkojeisiin ja poistaminen niistä

Korvakäytäväkojeiden ohjelmien vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen

Korvakäytäväkojeiden kytkeminen päälle/pois päältä ja asettaminen paikoilleen/irrottaminen

Lisää kuulokojeista kertovia aiheita
Ohjelmien vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen Android™ -laitteen ReSound Smart 3D -sovelluksen avulla

Ohjelmien vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen iOS-laitteen ReSound Smart 3D -sovelluksen avulla

Yhteensopivien ReSound-sovellusten tuki

Sovellustemme avulla voit määrittää erilaisiin ympäristöihin parhaiten soveltuvat ääniasetukset, lievittää tinnitusoireita, kuunnella terapeuttisia ääniä ja saada hyödyllisiä vinkkejä.
ReSound Assist Live
Kuulonhuoltoa mukavasti ja turvallisesti kotona​
ReSound Assist Liven avulla saat kasvokkaista apua audionomiltasi mukavasti ja turvallisesti älypuhelimesi avulla. Samalla kuulokojeesi asetuksia voidaan etähienosäätää.
Uusin kuulokojeemme tuottaa luonnollisinta äänenlaatua - ReSound ONE
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.
ReSound-audionomi on vuorovaikutuksessa potilaan kanssa vastaanotollaan.